Batman v Superman: Dawn of Justice Movie Masterpiece 1/6 Batman 2.0

Ennakkotilaus

389,95
Kpl


ENNAKKOTILAA NYT! 

Tulossa: Maaliskuu 2025

Valmistaja: Hot Toys

Koko: 32 cm

Jännittävässä elokuvassa Batman v Superman: Dawn of Justice fanit näkevät kahden legendaarisen supersankarin - Batmanin ja Supermanin - kohtaamisen, kun heidän polkunsa kietoutuvat yhteen taistelussa, joka muokkaa sivilisaation kohtaloa.

Tähän eeppiseen elokuvalliseen mestariteokseen perustuva Sideshow and Hot Toys esittelee mielellään kuudennen mittakaavan Batman (2.0) -keräilyfiguurin, joka valloittaa jokaisen fanin sydämet ja toimii minkä tahansa kokoelman keskipisteenä. Monimutkaisesti suunnitellusta asusta todentuntuisiin kasvonpiirteisiin, tämän keräilyesineen jokainen osa huokuu ikonisen Dark Knightin olemusta.

Elokuvan tarkka keräilyhahmo on suunniteltu erityisesti elokuvan Batmanin kuvan perusteella, ja siinä on äskettäin kehitetty Bruce Waynen pääveistos, jossa on erilliset pyörivät silmämunat ja kaksi hiusveistoksia; äskettäin muotoiltu Batman-suojus, jossa on saumaton niskanivel, erilliset pyörivät silmämunat ja vaihdettavat alapinnat; uusi erikoisvartalo, joka korostaa Batmanin lihaksikasta fysiikkaa, erityisesti käsivarren muodossa; huolella räätälöity Batsuit ja valikoima Batman-laitteita.

Batman fanit, tämä Batman (2.0) -figuuri on DC Comicsin faneille ehdoton!

Selaa myös nämä tuoteryhmät: 2025, Hot Toys