Tietoja meistä

Tietoja meistä

AniGenin taival alkoi vuonna 2017 aluksi verkkokauppana. Vuonna 2018 laajensimme toimintaamme ja avasimme kivijalkaliikkeen Järvenpäähän.

 

AniGen on ensisijassa pelien ja viihteen erikoisliike, joka tarjoaa täyden palvelun. Annamme mielellämme apua valinnassa ja hankimme puuttuvat tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista. Tavoitteenamme on tarjota videopelejä, konsoleita, animea sekä erilaisia oheistuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

 

Palvelemme asiakkaitamme vuosien kokemuksella pelialasta ja rakastamme kaikkea populaarikulttuurin liittyvää oli kyseessä pelit, sarjat, kirjallisuus, elokuvat tai sarjakuvat.

Jos etsimääsi tuotetta ei löydy valikoimastamme, kysy rohkeasti - me palvelemme!

 

Hyvät yhteistyökumppanimme mahdollistavat hankintakanavat eri puolilta maailmaa. Tämä näkyy asiakkaillemme mm. kykynä hankkia harvinaisempia tuotteita sekä erikoiseriä. Lisäksi AniGen tekee yhteistyötä muun muassa HeadHunter Storen ja Nitsakia Photographyn kanssa.

 

Verkkokauppamme toimittaa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Käytössä on kaikki yleisimmät maksutavat. Toimitustapoina käytämme Postia tai noutoa myymälästä.


 

Otamme vastaan myös käytetyt konsolipelisi, joista saat vaihtohyvityksen joko suoraan haluamaasi tuotteeseen tai lahjakortin muodossa. Ostaessasi käytetyn pelin annamme sille toimintatakuun - jos pelisi ei toimi, saat rahasi takaisin tai vaihtoehtoisen tuotteen.

AniGenin takana seisoo yrittäjä ja kauppias Juho Hanhikoski. Juho on perheenisä, joka on nuoresta asti unelmoinut omasta pelikaupasta. Palvelualttiista asenteestaan ja jutustelutaidoistaan tunnettu Juho toivottaa kaikki tervetulleeksi ostoksille AniGeniin!  

 

AniGen - Pelaajalta pelaajille.

 

 

PSX_20190507_151959

 

Etkö löydä etsimääsi?

Anigen pystyy tarjoamaan paljon enemmän kuin sivuillamme on tarjolla. Mikäli ette löydä etsimäänne, otathan yhteyttä yhteystietolomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu@anigen.fi niin pystymme mahdollisesti tarjoamaan etsimäsi. Meillä on myös hyvät kontaktit pelien maahantuojiin sekä valmistajiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot